پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

وینگر ۲۵ ساله آلومینیوم اراک پرسپولیسی می‌شود

وینگر ۲۵ ساله آلومینیوم اراک تصمیم گرفته است فصل آینده را در تیم پرسپولیس توپ بزند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ۲۶ بازیکن را برای حضور در دو دیدار برابر تیم‌های هنگ‌کنگ و ازبکستان به تیم ملی دعوت کرد که یکی از این بازیکنان مهدی لیموچی وینگر تکنیکی و ۲۵ ساله آلومینیوم اراک بود.

مهدی لیموچی یکی از ستاره‌های آلومینیوم اراک در لیگ برتر بود که در بازی‌های مستقیم برابر پرسپولیس نمایش بسیار مطلوبی ارائه داد. این بازیکن تکنیکی با پیشنهاد جدی مدیران باشگاه پرسپولیس مواجه شده است. رضا درویش پیشنهاد قرارداد ۳ ساله را به مهدی لیموچی داده و این بازیکن در اردوی تیم ملی از علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی زادگان و مهدی ترابی برای بازی در پرسپولیس مشورت گرفته است.

ظاهرا قرار است مهدی لیموچی جانشین سعید صادقی شود که در لیگ بیست و سوم نزول عجیبی داشت و اواخر فصل را نیز با یک مصومیت مشکوک از دست داد. صادقی یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد اما خودش هم می‌داند با ماندن در پرسپولیس به یک بازیکن نیمکت‌نشین دائمی تبدیل خواهد شد. در چنین شرایطی صادقی ترجیح می‌دهد به تیمی برود که فیکس باشد و از قرار معلوم پیشنهادات خیلی خوبی هم از تیم‌های دیگر دارد.

مهدی لیموچی البته بهتر از هرکسی می‌داند با حضور اوستون اورونوف یا مهدی ترابی و حتی امید عالیشاه شاید نتواند از ابتدا در ترکیب اصلی باشد اما امیدوار است خودش را به عنوان یک بازیکن تعویضی هم نشان دهد. گفته می‌شود پرسپولیسی شدن مهدی لیموچی تقریبا قطعی شده و بعد از پایان محرومیت ۲۰ روزه رضا درویش، قرارداد این بازیکن ۲۵ ساله با پرسپولیس رسمی‌خواهد شد.

این درحالی است که گفته می‌شد مهدی لیموچی در فهرست استقلال است اما پیگیری‌های خبرنگار خبرورزشی نشان می‌دهد چنین خبری صحت ندارد./خبرورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر